Monday, August 24, 2015

::Tempahan Raya 2015:: Kurung Moden Eyelash Lace

Assalammualaikum.

Raya tahun ni tak sangka boleh ambil tempahan menjahit dengan baby 9 bulan. Sebenarnya aku tiada perancangan untuk mengambil tempahan, takut tak termampu untuk menyiapkan. Tapi alhamdulillah, mungkin rezeki anak, boleh juga ku menyiapkan tempahan tertunggak tahun lepas dan tempahan untuk raya tahun ni. Paling laju merempit pada bulan Ramadhan, menjahit pada waktu malam dan selepas sahur. Tempahan kali ni pun daripada kawan pejabat saja.

Ni nak cerita design baju yang ditempah kawanku, Kurung Moden Eyelash Lace namanya haa.... Dia mau begitu-begini, aku pun ikut saja lah. Turn out cantik sangat la pulak. Lace tu dia beli online. Nantilah kot aku beli buat sedondon dengan anak.




2 comments:

  1. cantiknya sis..you are gifted with the talent!

    ReplyDelete
  2. Thanks! Alhamdulillah first time buat menjadi. U can do it too, u know. Just try :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...